У середу, 28 серпня, мешканцям кількох вулиць Дніпра відключать електропостачання. Комунальні служби пояснюють це необхідністю капітального ремонту та технічного обслуговування контактних мереж. Про це повідомляють у ДТЕК «Дніпровські електромережі».

Без світла залишаться відразу кілька районів міста: Амур-Нижньодніпровський, Соборний і Новокадакский.

Зокрема, відключення торкнеться жителів вул. Сільської, 1-81, 2, 2а, 2б-72; вул. Крайової, 1-33, 2-26; вул. Передової, 671, 791-809; вул. Шовковичної. Без світла будуть будинки на вул. Мільмана, 61; вул. Мопра, 1-7, 2-40; вул. Яснополянській, 5-143, 4-24; вул. Бакинській, 184-190, а також по вул. Черкаській, 14д.

Нагадаємо, що в Дніпрі з 19 по 30 серпня "Дніпрогаз" має намір провести планово-технічні роботи. Через це на вулицях трьох районів Дніпра відключать газопостачання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", безліч житлових будинків в Одесі залишилися без електрики. Причина - плановий ремонт електромереж.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові пройдуть заплановані відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт.

https://www.youtube.com/watch?v=1LaD3HjsvPM