На Дніпропетровщині полум'я охопило храм.

Про це повідомляє "Перший Криворізький".

У неділю рано вранці, 25 серпня, рятувальники Кривого Рогу отримали повідомлення про загорання дерев'яної будівлі храму УПЦ МП на вулиці Рудна Інгулецького району. На місце події були направлені співробітники двох державних пожежно-рятувальних частин у кількості 11 чоловік особового складу. В результаті пожежі дерев'яна церква була повністю знищена.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


На місце згарища прийшли парафіяни, близько 20 людей допомагають прибирати територію від обвуглених колод, струшували попіл з хрестів, дзвонів і мармурових янголів. Люди згрібають і вивозять золу і згорілі елементи будови, чистять від кіптяви вцілілі ікони.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще


Цей храм звели у 2014 році, восени 2019-го йому виповнилося п'ять років.

Нагадаємо, жахлива знахідка перелякала українців, просто біля церкви: "Людські кістки й черепи".

Як повідомляв портал Знай.ua , в селі Іванівка місцеві жителі виявили дивне створення.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні під землею знайшли справжній Парк Юрського періоду.