На Дніпропетровщині біля залізничних рейок знайшли тіло ветерана АТО без голови.

Про це повідомляє "Перший міський".

У Кривому Розі в Інгулецькому районі на промисловій залізничній дорозі "Арселор Міттал" виявили тіло чоловіка на рейках. У померлого була відрізана голова.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 29-річний чоловік, який не працював на підприємстві, він був ветераном АТО.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


За попередньою версією, це був нещасний випадок.

Нагадаємо, раніше над Дніпром нависла смертельна небезпека: забудьте про сірники, що потрібно знати.

Також Знай.ua писав, що в Дніпрі жінка згоріла живцем, рятувальники прибули за жменькою попелу: на той світ відправив самогонний апарат.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що багатодітної вдови героя АТО на Львівщині спалили будинок, ні краплі жалості: "Серце розірвалося".