На Дніпропетровщині, в смт Губиниха Новомосковського району, шукають дівчинку, яка зникла ще 25 серпня. Про це повідомляє «Інформатор».

Як стало відомо, 13-річну Каріну Власенко не бачили після того, як вона пішла з дому вдень у неділю.

Дитина середнього зросту, близько 150-160 см, виглядає старше за свій вік. У Каріни темні очі, довге волосся каштанового кольору. Особлива прикмета – на лобі у дівчинки темна родимка.

Каріна Власенко

Правоохоронці припускають, що дівчинка могла податися в селище Гвардійське.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тих, хто знає, де може перебувати дівчинка або бачив її, просять повідомити за тел.: (056-93)7-31-66, (098) 242-58-03, (063) 891-42-52, «102».

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.uа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.uа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.