У Дніпра через будівництво торгового центру хочуть звузити проїжджу частину на два роки.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі хочуть побудувати новий торговий центр, через це потрібно перекрити проїжджу частину в центрі міста. Будівельникам необхідно звузити проїжджу частину на два роки.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Роботи проводитиме ТОВ "Інтерсервісбуд". Перекриття тротуарів і звуження планується в центральній частині міста, а саме: вул. Михайла Коцюбинського, від будинку № 10 до № 18а, і в районі будинків №№ 1, 2 по вулиці Глінки. Також роботи торкнуться вулицю Ламану, від будинку № 6 до № 18а по вулиці Михайла Коцюбинського.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що столичний голова Віталій Кличко відправив у відставку виконуючого обов'язки’обов'язки директора КП “Київавтошляхміст”

Як раніше повідомляв Знай.ua , "Київавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Також портал Знай.ua писав, що прем'єр-міністр України отримав "привіт" від водіїв на львівських дорогах.