У Дніпрі зниклого чоловіка знайшли мертвим.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі десять днів шукали безвісти зниклого 40-річного Скубицкого Олександра Олександровича. 14 серпня чоловік вийшов з дому і зник.

Відмінні новини!
Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

15 серпня документи і особисті речі чоловіка знайшли на березі кар'єра на ж/м Червоний Камінь. Самого чоловіка поблизу ніде не було.

Деякі припустили, що зниклий чоловік міг потонути під час купання. На місце події викликали рятувальників. Близько двох годин водолази досліджували дно озера, однак пошуки успіхом не увінчалися.

Тіло знайшли у кар'єрі на Червоному Камені 24 серпня, на глибині 8 метрів. Труп був покритий піском, його виявив відпочиваючий, коли пірнав.

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.uа , одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.uа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.