У Дніпрі неадекватний водій збив собаку, що належить 80-річному пенсіонеру. Про це повідомляє «Інформатор».

Як стало відомо, подія сталася увечері 20 серпня в районі проспекту Пушкіна, неподалік від пам'ятника поетові. Марку автомобіля, який збив пса, встановити не вдалося.

За словами очевидця події, пес породи «пекінес» вижив після удару, але втік у невідомому напрямку. Його звуть Рекс, його господар – пенсіонер Володимир Іванович. Чоловік активно розшукує свого улюбленця – можливо, йому необхідна допомога ветеринара.

У Дніпрі пенсіонер шукає вірного друга, який потрапив під колеса авто

Всіх небайдужих, готових допомогти в пошуках, а також тих, хто що-небудь знає про місцезнаходження собаки, просять телефонувати власнику за номером (050) 805-60-54.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині побили таксиста, який спровокував ДТП.

Як повідомляв портал Знай.uа автомобіль протаранив пенсіонера на Вінниччині. Людина просто хотіла потрапити на іншу сторону дороги.

Також Знай.uа писав про те, що в Кам'янському водій вантажного автомобіля DAF, який їхав по мостовому переходу через річку Дніпро в бік правобережжя, збив 65-річного пішохода.