Святкування Дня шахтаря у Павлограді Дніпропетровської області скасували. Замість цього місто вшанує пам'ять машиністки, трагічно загиблої на шахті «Павлоградська». Таку інформацію оприлюднили у прес-службі ДТЕК «Павлоградвугілля».

Зокрема, буде скасовано святковий салют, запланований на 22:00 п'ятниці, 23 серпня, і ходу шахтарів, яка повинна була початися о 14:00.

Відзначається, що жінка-машиніст загинула 18 серпня, під час роботи на конвеєрі дільниці технологічного комплексу поверхні. Тіло загиблої виявили пізно ввечері в одному з вагонів для навантаження вугілля.

Нагадаємо, під Дніпром в шахті загинула жінка, очевидці посивіли від побаченого.

Як повідомляв раніше Знай.uа на Донбасі стався страшний обвал шахти з 119 працівниками: стало відомо про першу смерть

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в результаті вибуху обвалилася фасадна стіна на желатиновом заводі в Лисичанську. Прибулі на місце інциденту рятувальники виявили під завалами тіло працівниці.