На порозі станції швидкої допомоги 20 серпня знайшли дорожню сумку у якій знаходилося немовля. Єдине, що залишилося у нього від батьків – дві обручки, що були прив’язаними до руки малюка.

Дитину відвезли до відділення патології новонароджених у дитячу лікарню.

Одна з працівниць лікарні Людмила Черевач згадує, що почула гавкіт собаки, саме тому на вулицю вийшов водій машини швидкої допомоги і побачив на порозі чорну спортивну сумку. Собака від сумки не відходила. Знайденому хлопчику орієнтовно 1,5 – 2 місяці. На ньому помітні сліди комариних укусів. Загальний стан дитини задовільний. Він активний, добре їсть та спить. Здоров’я в межах норми. Інформацію про дитину працівники станції швидкої допомоги передали службам у справах дітей.

У лікарні хлопчику дали ім’я – Дмитро Комаров. Таке прізвище дитині дали тому що хлопчик мав сліди від укусів комарів на обличчі. Пошук батьків покинутої дитини досі продовжується, в поліцію ще ніхто не звертався. По даній справі відкрили кримінальне впровадження за статтею 135 УК України. Санкція статті передбачає позбавлення свободи терміном на 2 роки. Хлопчик залишиться в лікарні аж поки працівники соціальної служби у справах дітей не направлять його до дитячого будинку Каменського.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, побачили підпал або пожежу, повідомте за номерами 101, 102, 103.

Як повідомляв раніше Знай.ua В голові не вкладається: 8-річна дитина знесла малюка на автівці, "батьки дали побавитися"

Як писав Знай. ua Жахлива ДТП зі "швидкою" приголомшила всю Україну: знесли матір з дитиною

Раніше на Знай.ua "Смерть дитини була страшною": на Донбасі винесли вирок жорстокому збоченцю