На Дніпропетровщині вантажівка на мосту збила пенсіонера.


Про це повідомляє інформаційний портал "Depo. Дніпро".

У Кам'янському водій вантажного автомобіля DAF, який їхав по мостовому переходу через річку Дніпро в бік правобережжя збив 65-річного пішохода.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В внаслідок аварії літній чоловік й отримав перелом ключиці та кісток тазу. Бригада швидкої допомоги доставила пенсіонера в найближчу лікарню.

Зараз правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що під час смертельного ДТП у Вінницькій, 10-річному хлопчикові дивом вдалося врятуватися.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знай.ua повідомляв, українця спіткала страшна смерть у Польщі на заводі LG, працівники шоковані.

Як повідомив Знай.ua кількість постраждалих в результаті ДТП в центрі Києва, яка сталася на перетині вулиць Льва Толстого та Саксаганського, збільшилася до 6 осіб.