Дніпряни напали на працівників інспекції з благоустрою при виконанні службових обов'язків.


Про це повідомляє Інформатор.

Нещодавно працівники інспекції з благоустрою Дніпровського міської ради під час проведення перевірки виявили порушення правил благоустрою міста. Фасад будівлі на проспекті Слобожанському, 89, був розписаний рекламою наркотиків. Працівники комунальної служби зайшли в середину, щоб залишити припис, але побачили там підпільний зал ігрових автоматів.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У приміщенні були дівчина-адміністратор, і чоловік, який запевнив, що має довіреність представника цього закладу. Коли працівники благоустрою запитали про вид діяльності салону, чоловік почав грубити, після чого почав виганяти інспекторів, застосовуючи силу.

Комунальники викликали патрульну поліцію.

Нагадаємо, що недбале ставлення до роботи лікаря жіночої консультації №9, ледь не коштувала одеситці життя. Жінку госпіталізували з кровотечею, а потім виявили пухлину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , під час спорудження вигрібної ями на території хлібозаводу під завалом ґрунту виявився 46-річний місцевий житель.

Також Знай.ua писав про те, що в Запоріжжя сусіди на лавочці знайшли мертвого чоловіка. Страшна знахідка шокувала весь будинок.