У центрі Дніпра під машиною провалився асфальт.


Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Дніпро".

У середу, 21 серпня в Дніпрі на вулиці Короленка під припаркованим автомобілем Volkswagen Passat провалився асфальт.

Яма утворилася під передніми колесами автомобіля. Автомобіль з провалу витягали рятувальники, застосувавши пневматичні подушки і домкрат.

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В результаті пригоди автомобіль отримав незначні пошкодження. Коли комунальні служби усунуть яму на цій ділянці дороги - невідомо.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що одесити підловили водія тролейбуса за дивним заняттям. Людина без єдиної краплі сумніву покійно керував транспортом, дивлячись при цьому кіно на смартфоні.

Як повідомляв портал Знай.ua в Києві водій маршрутки №742 образив ветерана АТО. Інцидент стався на зупинці "Академмістечко".

Також Знай.ua писав про те, що в Києві обмежать автомобільний рух на час проведення урочистих заходів до Дня державного прапора та відзначення 28-й річниці Незалежності України.