Ніч була безхмарною, та майже весь день небо в Дніпрі буде залишатися ясним, тільки ввечері з'являться перші хмари Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу 21 серпня вологість повітря в Дніпрі складе від 30 до 75 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 23 до 32 градусів тепла.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:40, а захід можна побачити в 19:45.

У цей день вшановується пам'ять святителя Мирона, єпископа Критського. У народі святого називали Мирон Вітрогон і говорили: "Мирон-Вітрогон пилюку по дорозі гоне, по красному літу стогне", так як у цей день бувають сильні вітри. У минулі часи помітили, "які Мирони - такий січень"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що погода в Яблучний Спас буде для українців теплою і сухою, короткочасні опади пройдуть лише на сході країни.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , на День Незалежності у Києві прогнозується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою близько +25°C

Також портал Знай.ua писав, що Дніпро огорне по-справжньому осінній холод.