Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині діти закидали камінням електропоїзд.

Про це на свовей сторінці в соціальній мережі Facebook написав криворожанин Дмитро Озонов.

Під Кривим Рогом діти закидали камінням електропоїзд. В деяких вагонах розбили вікна.


Цей інцидент трапився 19 серпня біля станції Новоблочна (станція Криворізької дирекції Придніпровської залізниці на лінії Кривий Ріг—Апостолове).

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще


"Їду в електричці і тут діти обкидают камінням нас біля станції Новоблочна. Що за дивний відпочинок у дітей?!", - написав Дмитро.

Нагадаємо, що в вівторок, 13 серпня, в поїзді повідомлення Рахів-Київ загинув чоловік. Про це повідомляється в прес-службі Нацполиции.

Як повідомляв портал Знай.ua в Запоріжжя провідники познущалися над старенькою, ганяючи її по вагонах із-за неприємного запаху.

Також Знай.ua писав про те, що 13 серпня в дорозі загорівся пасажирський поїзд Херсон-Київ, недалеко від залізничного вокзалу Миколаєва.