Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі чоловік возив з собою в машині РГД-5 і тротилову шашку.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок, 20 серпня, на проспекті Миру патрульні зупинили BMW, який порушив правила дорожнього руху. Але незабаром з'ясувалося, що у чоловіка з собою були заборонені предмети.


Як розповіли правоохоронці, порушник виявився раніше судимим. Поліцейські провели поверхневу перевірку авто і знайшли гранату РГД-5 під водійським сидінням. Після цього чоловік зізнався, що під його капотом авто знаходиться тротилова шашка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


На місце події викликали слідчо-оперативну групу, а також співробітників вибухотехнічної служби. Всі деталі інциденту будуть з'ясовувати правоохоронці.

Нагадаємо, що в Одесі на 7-й станції Люстдорфської дороги недалеко від "АТБ" сталася стрілянина.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , на трасі Київ-Одеса, біля села Дачне сталася стрілянина.

Також портал Знай.ua писав, що в одному з найпопулярніших ресторанів Вінниці стався смертельний інцидент.