Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У зв'язку з різким підвищенням температури по області Дніпровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Про це повідомляє інформаційний портал "dnepr.info".

На території Дніпропетровщини, у період з 20 по 26 серпня, оголошена надзвичайна пожежна небезпека V класу).

За прогнозами синоптиків, 20 серпня погода буде малохмарною та без опадів. Вітер – північно-східний, його швидкість сягатиме 7-12 метрів на секунду. Температура повітря буде наступною:

- по області: вночі – 13-18 градусів, вдень – 28-33 градусів;
- в Дніпрі: вночі – 15-17 градусів, вдень – 29-31 градусів.


Погода 21 і 22 серпня також порадує жителів області відсутністю опадів. Протягом періоду буде зберегтися мінлива хмарність. Вітер – північно-східний зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Температура повітря вночі становитиме 15-20 градусів, а вдень громадян очікує 29-34 градусів.

Слід пам'ятати, що забороняється розводити багаття ближче ніж за 50 метрів до хвойного та за 25 метрів до листяного лісу. Багаття не можна залишати без нагляду. Місце відпочинку після себе потрібно прибрати, адже залишені на сонячній галявині пляшки чи уламки скла, здатні спрацювати як запалювальні лінзи.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що 15 серпня в Якушинцях біля Вінниці спалахнув житловий будинок.

Як повідомляв портал Знай.ua на Львівщині підпалили господарство вдови бійця АТО

Також Знай.ua писав про те, що в ДСНС Львівщини повідомили, що за останню добу вогнеборці Львова ліквідували дві пожежі на території міста.