З 18 серпня в Дніпрі шукають зниклу 14-річну Регілію Довлятову. В той день дівчинка пішла з подругою в ТРЦ «Караван», але додому так і не повернулася.

Відомо, що о 20:30 вона повернулася з «Каравану» на Фрунзенський. "Вийшла на зупинці «Варус», але додому не дійшла", - повідомляє Інформатор. На зв'язок з батьками не виходить, де вона зараз і з ким також ніхто не знає.

Була одягнена: червона кофта, сірі широкі штани, білі кросівки. В руках була рожева укулеле (маленька гавайська гітара)

Батьки дівчинки просять придивитися до фото і бути уважними в громадських місцях. Якщо раптом ви знаєте що-небудь про місцезнаходження дівчинки, випадково побачили її в натовпі або десь в місті - відразу ж телефонуйте на «102» або за телефоном: (098) 172-11-84 - ГО «Пошук зниклих дітей».

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомив Знай.ua, у одному з парків Харкова неадекват погрожував дівчині пістолетом.

Нагадаємо, як Знай.ua повідомляв, на Дніпропетровщині розшукую безвісти зниклого чоловіка.

Також, Знай.ua акцентував увагу на тому, що у Вінниці на вокзалі патрульні розшукали двох малолітніх дітей віком 9 та 11 років, які самовільно залишили рідну домівку.