Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі на території лікарні знайшли повішеним чоловіка.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 19 серпня, на території 6-ї міської лікарні виявили тіло чоловіка. У поліції розповіли, що він покінчив життя самогубством, повісившись на гілці дерева.

Загиблого недалеко від травмпункту, помітив перехожий. Підійшовши ближче, він побачив петлю на його шиї і відразу ж зателефонував у поліцію. На вигляд йому від 30 до 35 років.


Передсмертної записки поруч з тілом не було, як і будь-яких речей і документів, тому особа поки не встановлена. Всі деталі та обставини інциденту з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що у Новограді-Волинському Житомирської області пенсіонер підпалив свій будинок і застрелився на очах у десятків сусідів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , у Тернополі на проспекті Степана Бандери 51-річний чоловік викинувся з вікна 6-го поверху багатоповерхівки і розбився на смерть. Причиною самогубства стали доларові борги перед банком.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпрі стало відомо про шокуючу причини смерті 92-річного пенсіонера.