Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині чоловік систематично ґвалтував неповнолітню пасербицю.

Про це повідомляє інформаційний портал "dnepr.info".

У Васильківському районі Дніпропетровської області 47-річний чоловік тривалий час знущався над своєю 14-річною падчеркою. Коли матері дівчинки не було вдома злочинець ґвалтував дитину.


Як розповіли правоохоронці, чоловік раніше був судимий за умисне вбивство. Зараз він перебуває під арештом. Чоловікові загрожує позбавлення волі строком від 8 до 15 років.

З дівчинкою, яка постраждала від рук збоченця працюють психологи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що Одесі за розбещенні неповнолітньої дитини чоловіка засудили до семи років позбавлення волі з забороною на три роки працювати у сфері виховання дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua в суді Кривого Рогу відбулося засідання у кримінальній справі за обвинуваченням подружжя, які ґвалтували і знімали 4-річну дочку в порно.

Також Знай.ua а писав про те, що в Донецькій області дідусь ґвалтував свою внучку, поки її мати їздила на заробітки в Польщу.