Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Небо, ясне вночі та вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок 19 серпня вологість повітря у Дніпрі складе від 45 до 89 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 21 до 27 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:37, а захід можна побачити в 19:49.

19 серпня відзначається свято Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа. У давнину помітили, що зі Спасу "погода преображається".

Погода цього дня вказувала на майбутню осінь: "Який день на Другий Спас, така і Покрова (14.10)". Якщо день був сухим, то й осінь буде суха, мокрий - мокра осінь, а якщо ясний, то слід готується до суворої зими.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпрі оголошено штормове попередження

Нагадаємо, що індійський штат Уттар-Прадеш опинився в самому епіцентрі руйнівної негоди, в результаті чого 26 осіб стали жертвами стихії, а ще вісім загинуло.

Як повідомляв портал Знай.ua , що у Київській області нещодавно зафіксували невеликий сніг.