Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині 16 -річний підліток може сісти на 15 років за вбивство.

Як повідомили на сторінці прес-служби ГУ Національної поліції, 13 серпня у Марганці Дніпропетровської області у власній квартирі виявили труп чоловіка.

Загиблому було 57 років. На його тілі виявлено безліч слідів від ударів, від яких той і помер.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За матеріалами слідства, підозрюваним є 16-річний підліток, з яким померлий чоловік напередодні розпивав алкогольні напої.

Під час їхнього спілкування між чоловіком та підлітком виникла сварка, внаслідок якої юнак почав бити співрозмовника ногами. Від тяжких тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

Наразі підлітка затримала поліція. Йому закидають підозру про вбивство. Юнак може понести покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що у Львові судять поліцейських за перевищення службових повноважень та вбивство

Як повідомляв портал Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).

Також Знай.ua писав про те, що бандит з Бердичева Артур Сороченко по кличці "Квадрат" нещодавно побив ветерана АТО за те, що той сказав, що воював на Донбасі проти російських найманців.