Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода, у якій замішаний помічник начальника поліції в Запорізькій області. Сьогодні його затримали.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук депутат Запорізької облради, адвокат Ярослав Гришин, помічника начальника поліції в Запорізькій області, майора поліції Фількінштейна, було затримано у Дніпрі після втечі з місця скоєння ДТП.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ярослав гришин також розповів про подробиці аварії, яка сталася 17 серпня, о 13.00 в Дніпрі.

Кермач автомобіля Toyota скоїв зіткнення з двома автомобілями Honda і Opel, після чого з місця аварії поїхав. Пізніше правоохоронці виявили автівку правопорушника, а водія - затримали.

Депутат також уточнив: " Раніше скандального майора поліції Филькинштейна вже звільняли з посади, але він відновився через «реформований суд». Останнім часом майор Фількінштейн виконував функцію «дивиться» за Кирилівці, збираючи данину з бізнесу, і нібито передаючи вгору. Зараз справу намагаються зам'яти".

У Національному антикорупційному бюро проводять розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю співробітниці відомства.

Нагадаємо, що у Росії за добу сталися три масштабних смертельних ДТП

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній голова Перечинської районної державної адміністрації Закарпатської області Віктор Олефір, якого засудили на 7 років в'язниці за ДТП якому загинули дві людини, був звільнений з-під арешту до вступу вироку в силу.

Також Знай.ua писав про те, що у Львові назвали вулиці, де трапляється найбільше аварій