НАК "Нафтогаз України" розрахував нові ціни на газ для потреб населення.

Про це повідомляє портал "Наше місто

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зауважити, що за постановою Кабміну від 5 червня, ціна буде 4 653,54 грн за 1 тис. куб. м, що на 5,1% менше, порівняно з липнем. Також стало відомо, що нові ціни на газ набудуть чинності вже в серпні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У компанії додали, що кінцеві ціни на газ в різних регіонах України залежать від тарифу на розподіл газу, встановленого НКРЭКУ для відповідного обл - або міськгазу. Постачальники газу повинна говорити своїм споживачам про кінцеву ціну.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також відомо, що з квітня 2019 року, ціна, за якою "Нафтогаз" продає газ для потреб населення та інших захищених споживачів (ПСО), знижена на 25,4%.

Нагадаємо, що "Нафтогаз" збирається знизити ціну на газ для населення на 265 гривень за тисячу кубометрів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", українцям повідомили, що на наступний період газу вистачить, однак великих сум у платіжках не уникнути.

Також портал "Знай.uа" писав, що НАК "Нафтогаз України" не згоден з постановою Кабінету Міністрів, в якому знизили вартість газу для населення.