У суботу, 17 серпня, в Дніпрі погода буде похмурою до самого пізнього вечора. За прогнозами синоптиків, опадів не очікується.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що напрямок вітру — північно-східний.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами синоптиків, найхолодніше буде у 06:00, коли температура повітря буде всього 12 градусів вище нуля. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 23 до 25 градусів тепла. Схід сонця можна очікувати у 05:34, а захід сонця — у 19:53.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, найвищу температуру в цей день зафіксували у 1954 і 2008 роках, коли стовпчик термометра показав 36,3 градуси спеки. Найхолодніше було в 1919 році — всього 9,9 градуси.

17 серпня вшановується пам'ять святої преподобної Євдокії (Авдотьї). Якщо день погожий, ясний, так і листопад очікується погожим, а якщо похмуро і дощитиме, значить він буде сірим і туманним.

Нагадаємо, що як тільки сонечко почало набирати силу, як у Львів знову увірвалася негода.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", сильна спека очікується на півдні України, на сході та в більшості центральних областей, +30...+35 градусів тепла.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Австралії несподівано змінилася погода.