Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вранці, коли всі поспішають на роботу всі намагаються, як можна швидше забратися в маршрутне таксі і сісти зручніше. Тоді ніхто не звертає увагу на те, хто стоїть, і кому варто було б поступитися місцем.

Така ситуація сталася і сьогодні в Дніпрі, хоча подібні випадки можна побачити практично щодня. В Дніпрі, мабуть, як і в багатьох інших населених пунктах "процвітає" правило — хто перший — той і сидить у транспорті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так і сьогодні всі чоловіки скоріше зайшли в маршрутку і зайняли всі місця, а дівчата залишилися стояти у проході.

"Ранок у 107 маршрутці", — написав Павло Новіков.

Нагадаємо, що в ніч на 12 серпня в Києві на вулиці Бориса Гмирі, 6 між місцевими жителями і темношкірими хлопцями виник конфлікт, який переріс у бійку.

Як повідомляв портал Знай.ua , в той час, як більшість батьків зараз готують дітей до школи, мешканцям гуртожитку на Польовій 19/8 доводиться якось виживати в умовах середньовіччя.

Також портал Знай.ua писав, що в Києві 10 серпня, відразу кілька власників квартир будинку зврнулись до поліцейських. Виявилося, що за адресою Харківське шосе, 19а і 19б орудував у квартирах невідомий чоловік.