Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі вогонь огорнув приватний будинок.

Про це повідомляє інформаційний портал "dnepr.info".

У ніч на 15 серпня на вулиці Очеретяній Амур-Нижньодніпровського району загорівся один із приватних житлових будинків. На місце події прибула бригада рятувальників.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вони встановили, що осередком займання є одна з кімнат будинку. Вогонь знищив дах будинку, вікна та майно. У загальній складності вогонь завдав збитків на території 150 квадратних метрів.

У результаті пожежі значно постраждав власник будинку. Чоловік отримав 40% опіків тіла. Зараз його госпіталізували у найближчу лікарню.

Вогонь був повністю ліквідований у 05:46.

Нагадаємо, масштабна пожежа охопила Львівщину, пекельне полум'я пожирає кілометри: рятувальникам не вистачає рук і шлангів.

Як повідомляв Знай.ua , у Харкові спалахнули балкони, пекельне полум'я пожирала метр за метром: деталі переполоху.

Знай.ua писав, під Києвом спалахнула маршрутка, не залишилося навіть коліс: подробиці і фото пекельного інциденту.