Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Кілька років тому у Дніпрі на Набережній Перемоги виявили жінку, яка ледве дихала і практично не подавала ознак життя. Її госпіталізували.

Про це повідомляє Інформатор.

Як виявилося, жінка впала в кому. Медики намагалися зберегти їй життя, проте врятувати її не вдалося. Жінку знайшли 3 квітня 2013 року. При собі у неї не було жодних документів, а тому відразу встановити її особу не вдалося.

Після її смерті медики з'ясували, що вона зловживала спиртним. Це і стало причиною коми і подальшої загибелі.

За шість років правоохоронцям так і не вдалося встановити її особу. Ніхто з близьких і родичів не заявляв про зникнення жінки схожої зовнішності і віку.

Померлій жінці було близько 60 років, а її зріст становив 159 см.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще


Якщо ви знаєте, як звуть померлу жінку або будь-яку іншу інформацію про неї, обов'язково повідомте про це на спецлінію 102.

Нагадаємо, у центрі Полтави пізно ввечері у вівторок, 6 серпня, охоронець кафе отримав кульове поранення прямо в голову від звичайного перехожого.

Як повідомляв портал Знай.ua чоловіка розстріляли на очах усього Києва

Також Знай.ua писав, у Харкові чоловік убив друга свого пасинка, вистріливши з пістолета в око.