Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі невідомі кинули в житловий будинок коктейль Молотова.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 15 серпня на вулиці Поштовій невідомі намагалися вчинити підпал житлового будинку. На місце події з'їхалися правоохоронці.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На щастя, підпал не вдався, пляшка розбилася, але сліди горючої суміші залишилися на паркані. Сім'я раніше вже отримувала погрози про підпал.

Всі деталі будуть з'ясовувати слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua , нещодавно в Одесі затримали чоловіка, який після невдалого пограбування скинув свою ексжену з балкона.

Знай.ua також повідомляв, що в Львові п'яна жінка зарізала пенсіонера.

Нещодавно Знай.ua стало відомо, в Кам'янському жінка продавала в інтернеті персональні дані українців. У лютому 42-річна жінка розмістила на Інтернет-форумі оголошення про продаж інформації з обмеженим доступом.