Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Мешканка Дніпропетровщини продавала особисті дані українців в інтернеті

Про це повідомляє інформаційний портал "056.ua".

У Кам'янському жінка продавала в інтернеті персональні дані українців. У лютому 42-річна жінка розмістила на Інтернет-форумі оголошення про продаж інформації з обмеженим доступом. Цією інформацією були бази даних в електронному вигляді, що містять ПІБ, дату народження, паспортні дані, контактний номер телефону, ідентифікаційний номер платника податків та адреси реєстрації мешканців України.


У березні цього року жінці вдалося продати базу за 12 тисяч гривень, однак гроші від покупця так і не отримала. Заводський районний суд Кам'янського визнав її винною і призначив штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Жінка повністю визнала свою провину в скоєнні кримінального злочину ч. 1 ст. 361-2 КК України (несанкціонований збут інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в електронно-обчислювальних машинах, автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або на носіях такої інформації).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua , нещодавно в Одесі затримали чоловіка, який після невдалого пограбування скинув свою ексжену з балкона.

Знай.ua також повідомляв, що в Львові п'яна жінка зарізала пенсіонера.

Нещодавно Знай.іа стало відомо, що вбивця 11-річної Даші Лук'яненко вийде на свободу.