Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


На Дніпропетровщині спіймали громадянина Росії, якого розшукують за умисне вбивство.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

В поліцію надійшло орієнтування, що за вчинення умисного вбивства в смт. Панютине Харківській області розшукується 44-річний громадянин Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Правоохоронці дізналися, що поблизу села Василівка по дорозі рухається людина, схожа на розшукуваного. Поліцейські відреагували миттєво і вирушили на місце, де востаннє бачили підозрюваного.

Поліцейські побачили авто, в якому сидів чоловік, причетний до вчинення умисного вбивства в Харківській області. За словами водія, він погодився підвезти незнайомця в село Вербоватівка і навіть не здогадувався, що пасажира розшукує поліція двох областей.

Правоохоронці затримали підозрюваного, ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, в Києві замінували найбільші мережі супермаркетів рятувальників, медиків і поліцію підняли на ноги

Раніше портал Знай.ua писав, що Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

Портал Знай.ua також інформував, що Верховної Ради замінована