Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тендер на розробку проектно-кошторисної документації, а також на її експертизу для будівництва аеродромного комплексу у Дніпрі призупинено.

Про це стало відомо з повідомлення на сторінці торгів у ProZorro.

Наприкінці липня Державне підприємство "Фінансування інфраструктурних проектів" оголосило тендер на розробку проектно-кошторисної документації та її експертизу з будівництва аеродромного комплексу, включаючи нову злітну смугу на території міжнародного аеропорту Дніпра. Вартість закупівлі має скласти 56,2 млн. грн. Але тоді торги так і не відбулися. Компанія ТОВ "Альтіс-констракшн", яка висловила намір взяти участь у торгах, подала скаргу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Замовник 31 липня 2019 року вніс зміни до тендерної документації, в яких виявлено порушення чинного законодавства, основоположних принципів здійснення закупівель, вимог Закону України "Про публічні закупівлі" щодо недискримінації учасників і максимальної економії та ефективності, які позбавляють наше товариство такої можливості", – йдеться у скарзі.

Цю скаргу буде розглянуто 22 серпня, а до тих пір тендер призупинено.

Нагадаємо, що ГК "Фінансування інфраструктурних проектів" оголосила тендер на розробку документації на будівництво аеродромного комплексу в міжнародному аеропорту Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.ua МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.

Також портал Знай.ua писав, що ще одна авіакомпанія буде регулярно літати у Туреччину зі Львова.