Відмінні новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі кіоск з морозивом вдарив дитину електричним струмом.

Про це повідомляє інформаційний портал "Главное".

У Дніпрі дівчинка доторкнулась до кіоску з морозивом і отримала удар струмом, вона впала на землю від сильного розряду. Цей інцидент стався в провулку Добровольців.

Постраждалу дитину екстрено госпіталізували в найближчу лікарню. Зараз правоохоронці з'ясовують, як двері кіоску опинилася під напругою.


Мама постраждалої дівчинки розповіла, що в неї були невеликі опіки на руках і тахікардія. Дівчинка сильно злякалася, але, за інформацією медиків, її життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в Харкові біля станції метро “Київська” автомобіль заблокував рух трамваїв.

Як повідомляв портал Знай.uа , у понеділок, 12 серпня, близько 9:30, на перехресті Запорізького шосе і вулиці Шинної зіткнулися Daewoo Lanos і Range Rover. В результаті ДТП постраждали жінка і маленька дитина.

Також портал Знай.uа писав, що АТ "Укрзалізниця" планує в наступному році повернути поїзд Київ-Берлін.