Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині виставили на продаж незвичайне ретро авто.

Про це повідомляє інформаційний портал "mmr.net".

У Кривому Розі на продаж виставили ЗАЗ-968М 1983 року. Тюнінгований Запорожець оцінили в 2000 доларів.


У цього авто відсутні бампери, змінені капот і задня частина. Власник ретро авто розповів, що таким чином покращена аеродинаміка. Весь салон обшили велюром, а крісло переднього пасажира зняли.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще


Також у цей ЗАЗ встановили у 1,5-літровий двигун від ВАЗ-2103. Також у нього з’явилися рейкове рульове управління і центральний замок.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.