Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі на Запорізькому шосе зіткнулися Range Rover і Daewoo.


Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 12 серпня, близько 9:30, на перехресті Запорізького шосе і вулиці Шинної зіткнулися Daewoo Lanos і Range Rover. В результаті ДТП постраждали жінка і маленька дитина.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще


Правоохоронці розповіли, що Daewoo розвертався з крайньої смуги на Запорізькому шосе на вулицю Шинну, а в цей час Range Rover їхав зі сторони кільця на Підстанції. На перехресті автомобілі зіткнулися.


Кожен з водіїв стверджує, що рухався на дозволений сигнал світлофора.

В результаті зіткнення постраждали жінка з місячною дитиною, які сиділи на задньому сидінні Daewoo. Їх забрали в обласну лікарню, зараз життю постраждалих нічого не загрожує.


Через ДТП утворилася "тягучка" з боку Підстанції. Учасники ДТП розшукують очевидців, які могли записати момент аварії на відеореєстратор.

Нагадаємо, на дорозі Немирів-Гайсин біля с. Червоне, Вінниця, сталася ДТП приблизно в 21:30, субота, 10 серпня.

Також Знай.uа писав, що небайдужа мешканка Львова допомогла правоохоронним органам зловити злочинця.

Портал Знай.uа повідомляв, що 7 серпня на автодорозі “Львів-Пустомити-Меденичі” сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль збив пішохода, який переходив дорогу в недозволеному місці.