Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі оголосили про високу пожежну небезпеку.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології оголосив попередження про пожежну небезпеку.


У період з 12-го по 14-те серпня 2019 року на території Дніпропетровської області очікується висока пожежна небезпека.

Сьогодні прогнозується хмарність з проясненнями, без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 метрів на секунду. Температура повітря у місті вночі 15-17º, вдень — 29-31º.

12 серпня: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 метрів на секунду. Температура повітря по області вночі 13-18º, вдень 27-32º.

13-14 серпня: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 метрів на секунду. Температура повітря вночі 14-19º, вдень 27-32º.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у південних і східних областях України синоптики оголосили штормове попередження.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі оголосили надзвичайну пожежну небезпеку.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві спостерігаються метеорологічні умови, що сприяють накопиченню і вмісту шкідливих домішок у приземному шарі повітря.