У Нікополі від тяжких тілесних ушкоджень помер чоловік.

Про це повідомляє портал "NicopolNews"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією, травмованого чоловіка знайшли у парку Перемоги вночі 1 серпня. До 1-ї міськлікарні він поступив у комі 3-го ступеня з тяжкою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку 3-го ступеня, раною лівої надбрівної дуги, множинними забоями грудної клітки і кінцівок, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як стало відомо, пізніше від отриманих травм чоловік помер у реанімації. Його впізнала дружина.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На даний момент триває слідство. Справу порушено за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Суд, який відбувся 6 серпня, дав дозвіл слідству на проведення експертизи, яка допоможе встановити конкретну причину смерті, час нанесення тілесних ушкоджень і дати іншу корисну інформацію для розслідування цього злочину.

Нагадаємо, що у Київській області судитимуть двох підлітків, які до смерті побили мешканця одного з сіл.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині знайшли мертвим колишнього главу "Правого сектора" Ігоря Коцюруба.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві хлопця з серйозним захворюванням жорстко побили невідомі.