Останнім часом почастішали випадки вуличних пограбувань в Дніпрі, мешканці в соцмережах діляться своїми історіями та попереджають про небезпеку.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У середу, 7 серпня, Юлія Давиденко попросила сина сходити до аптеки та дала з собою список ліків і сто гривень для їх покупки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"До нього підійшла невідома особа, схопила за руку і стала вимагати гроші, при цьому обмацуючи кишені. Діставши список з купюрою (100 грн.), список викинув, гроші забрав і в цей момент син втік… Сталося це на Батумській, в районі перукарні Марічка. У дитини істерика, шок, страх", — розповіла Юлія.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За описом хлопчика, нападник був одягнений у сіру толстовку, штани, він був лисим, але з невеликою сірою бородою.

А в четвер, 8 серпня, Юлія розповіла, що її син гуляв ввечері з другом біля кінотеатру "Правда". Хлопчики сиділи на лавці, а поруч стояли їхні велосипеди.

"Якийсь відморожений підбіг і в одного сина викрав велосипед. Дитина погналася, але природньо швидкість бігу дитини і розгін велосипеда несумірні. Син поїхав на велосипеді за цим тілом, але він зник, імовірно загубився у дворах", — написала Юлія.

Нагадаємо, що в Одесі на Таїрова незнайомець напав на жінку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі по гарячих слідах впіймали вуличного злодія.

Також портал "Знай.uа" писав, що в одному із закладів Києва відвідувач побив жінку-касира і зняв з неї всі прикраси.