На одному з міських маршрутів під Дніпром водію довелося застосувати силу, щоб висадити п'яну жінку.

Про це повідомляють у групі "Типовий Нікополь" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"І таких же вистачає. Водій буквально витягнув п'яну жінку з маршрутки, яка відмовлялася сідати або виходити. Більш того, вона продовжувала ЛОМИТИСЯ назад, не даючи автобусу виїхати, пасажирам довелося самим закривати двері, поки водій загороджував собою прохід. Ось такі от справи…", - пише в соцмережах очевидець Тетяна Канни-Бродська.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це ув неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Проте невідомо, в який саме маршрутці це сталося і наскільки був правий водій.

Варто зауважити, що думка користувачів соціальних мереж розійшлася. Одні люди почали засуджувати водія за надмірну грубість стосовно жінки. А інші, навпаки, висловилися на користь водія.

Нагадаємо, що у Дніпрі захмелілий чоловік вибив скло двері маршрутки скляною пляшкою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", п'яний харків'янин влаштував дебош в одній з міських маршруток, поранивши водія.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Мелітополі водій маршрутки не захотів безкоштовно везти учасника АТО, незважаючи на те, що останній мав на це право.