Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Дніпрян попереджають про небезпечне стихійне лихо.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

8 серпня 2019 року оголошено попередження про стихійне метеорологічне явище 1 рівня небезпеки. У Дніпрі і по Дніпропетровській області очікується посилення південно-західного вітру до 15-20 м/сек.


Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/сек. Температура повітря по області вночі 12-17°С, вдень 25-30°С, по місту вночі 14-16°С, вдень 28-30°C

Синоптики просять містян бути в цей період дуже обережними.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні в західних, північних і частини центральних областей пройдуть дощі, можливо з грозами, а на решті території України буде суха і тепла погода.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що сьогодні гривня продовжила зміцнюватися — її офіційний курс на 8 серпня становить 25,42 гривень за долар.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни вшановують пам'ять священномученика Єрмолая.