Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі хлопець прикидався паркувальником і збирав гроші з водіїв.

Про це повідомляє Інформатор.


Дніпрянин тільки припаркував своє авто, а до нього вже підійшов молодий чоловік. Він представився паркувальником і зажадав гроші за місце. Воді. він здався підозрілим, оскільки на ньому не було спеціальної форми. А коли водій запитав про "паркомат", через який зазвичай проводиться оплата, той відповів, що апарат начебто як не працює.


Водій викликав на місце події наряд поліції. Правоохоронці одразу ж розпочали пошук і через пару хвилин побачили чоловіка за пару кварталів. Помітивши службовий автомобіль, зловмисник спробував втекти.

Але правоохоронцям вдалося затримати хлопця 1994 року народження, його доставили в Шевченківське відділення поліції для з'ясування всіх обставин.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що 3 серпня приблизно о 15:00 сталося ДТП в селі Тарашани Глибоцького району Чернівецької області, повідомляє ГУ Національної поліції в області.

Як повідомляв портал Знай.ua , смерть зіркового діджея в центрі Києва, моторошне відео ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що трасу Київ-Чоп вразило жахливе ДТП, двоє загиблих.