Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі врятували двох рибалок, які застрягли на острові.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 7 серпня, о 14:30, на лінію "101" повідомили про те, що рибалкам потрібна допомога рятувальників. Жінка та чоловік опинилися ув пастці на озері і не могли дістатися до берега.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Ця пригода сталася біля озера Болгарське в Новокодакском районі Дніпра. На місце направили водолазно-рятувальну групу.

Рятувальники підібралися до потерпілих на човні і доставили їх на берег. Виявилося, у що 69-річного чоловіка та 70-річної жінки пошкодився гумовий човен, через це вони не змогли самостійно дістатися до берега.

Нагадаємо, що у Русанівському каналі рятувальники знайшли тіло чоловіка.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.

Також портал Знай.ua писав, що в селі Студенок Ізюмського району на Харківщині загинула дитина. В одну мить лід тріснув і хлопчик провалився у воду.