Прекрасна новина!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі котилася посеред вулиці некерована палаюча машина.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі 7 серпня сталася пожежа, через що спалахнула легкова машина на вулиці Макарова, і покотилася без водія.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Правоохоронці, які патрулювали вулиці, побачили палаюче авто і зупинили його. Поліцейські намагалися загасити машину своїми силами до приїзду бригади ДСНС.

За час пожежі господар Daewoo на місці так і не з'явився. Тільки пізніше, через хвилин 40, до патрульних підійшов хлопець і сказав, що побачив відео з палаючою машиною в одному пабліку в Instagram і зрозумів, що вона аж надто схожа на його.

Чому палаючий автомобіль почав котиться ічерез що виникло загоряння - невідомо. Зараз цим питанням займаються правоохоронці. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що в Одесі нічний форсаж шумахерів перетворилися на пекло: машини - у фарш, фотошок з місця аварії

Як повідомляв раніше Знай.іа, на Житомирській трасі сталася моторошна аварія з автобусом, рятувальники дістають все більше тіл пасажирів.

Також Знай.іа писав, що Одесі сталося смертельне ДТП. Горе-водій забрав життя пішохода і зник з місця події.