Прекрасна новина!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Азовському морі помічені смертники-добровольці з Дніпропетровської області.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама",

На Азовському морі рятувальники щодня витягують далеко від берега людей з різних населених пунктів, в тому числі, і жителів Дніпропетровської області.

5 серпня о 10:13 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про подію на воді. НП сталася недалеко від пляжу в районі бази відпочинку "Дельфін" села Приморський Посад Приазовського району в 300 метрах від берега.


Тут фахівці ДСНС врятували трьох жителів. Вони запливли на матраці в море і не змогли самостійно повернутися на берег. Серед постраждалих - 17-річна дівчина і 2 хлопця 24 і 29 років.

Рятувальники ДСНС просять бути обережними на воді та дотримуватися всіх правил.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що пляж усіяний тілами: улюблений курорт українців атакували з моря, люди сотнями тікають

Як повідомляв портал Знай.uа , Азовське море виявилося на межі екологічної катастрофи.

Також Знай.uа писав про те, що жителі Криму масово скаржаться на серйозні проблеми зі здоров'ям, викликані екологічної кататстрофою.