Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

5 серпня, близько 23:00, чоловік вийшов на зв'язок і останнє, що він сказав: "Я в парку, викликай поліцію", потім він кинув слухавку і більше не виходив на зв'язок. Останній раз його бачили на Автовокзалі.

Дружина Руслана Лавро Анастасія подала заяву у поліцію.

Особливі прикмети зниклого: русяве волосся, руда борода, очі світлі, шрам на лівому зап'ясті. Був одягнений у темні штани, синю кофту при собі була синя сумка.


Якщо ви знаєте, де знаходиться Руслан Лавро або випадково зустріли його на вулиці, обов'язково повідомте про це, зателефонувавши за номером: (063) 991-92-19. Ви також можете повідомляти всю інформацію на спецлінію "102".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадуємо, що в Дніпрі розшукують жінку, яка страждає на провали пам’яті. Вона пішла в магазин і не повернулася додому.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що в передвиборних списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також Знай.ua писав про те, що кілька днів тому в Харкові вийшов з дому і зник безвісти 33-річний місцевий житель, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.