Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Дніпрі підліток намагався вкрасти з магазину дорогий алкоголь.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 4 серпня в "Міст-Сіті" затримали неповнолітнього хлопчика, який намагався вкрасти пляшку віскі. Вибір юнака впав на пляшку дорогого віскі Jack Daniel’s, вартістю близько 650 гривень.


Правоохоронці затримали юного гурмана і запобігли дегустацію напою. Про пригоду повідомили батькам хлопчика. Тепер хлопця очікує неприємна і довга розмова з рідними.

В інших деталях події розбираються правоохоронці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові шахрай намагався залишити без грошей сім'ю ветерана АТО

Як повідомляв раніше Знай.ua , на території Сихівського району невідомі громадяни зняли всі колеса з автомобіля, який був припаркований у дворі біля багатоповерхівки.

Також Знай.ua писав про те, що в одному з супермаркетів Харкова охорона брутально повелася з покупцем, запідозривши його в крадіжці