Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Кирилівці відпочиваючі вирішили оздоровитися незвичайним способом, який здивував оточуючих.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

На пляжі у Кирилівці увагу оточуючих привернула жінка, яка розтирала свої ноги шматками медузи-корнерота. Багатьох очевидців зацікавило таке "лікування" і вони приєдналися до цієї терапії.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Жінка відривала шматки величезної медузи і ретельно намазувала ними свої ноги. Вона розповіла, що після такої процедури "перестають крутити суглоби". При цьому жінка ділилася шматочками "чудодійного препарату" з охочими.

Нагадаємо, що зоозахисники зафіксували черговий факт жорстокого поводження з тваринами в Аркадії.

Раніше портал Знай.ua писав, що нещодавно мешканці одного з французьких містечок занурилися в легкий шок від побаченого в місцевій оптиці.

Як повідомляв Знай.ua , молода сімейна пара приручила пуму і тепер щасливо живе з нею в своїй крихітній квартирі-студії.