На Дніпропетровщині розшукують особливо небезпечного злочинця.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Кривому Розі в Довгинцівському відділенням поліції розшукується Дашков Анатолій Сергійович, 18.07.1976 року народження, за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місця можливого перебування злочинця, то повідомте про це до чергової частини Довгинцівського відділку за тел. 067456 06 00, або на лінію 102.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадуємо, що раніше харківські правоохоронці знешкодили угруповання квартирних злодіїв, які накрали на загальну суму майже півмільйона гривень.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що один із затриманих за підозрою в розсилці повідомлень про минированих В Харкові, стверджує про те, що вони до цього не причетні.

Також “Знай.uа” розповідав про те, що в Чугуєві затримали злодюжку, який пограбував квартиру сусідки, прикриваючись благородними мотивами.