В Дніпрі хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Ранковий дощ в день зміниться сильним дощем, який повинен закінчитися до настання вечора.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу 31 липня вологість повітря у Дніпрі складе від 34 до 88 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 23 до 28 градусів тепла.


Схід сонця у цей день у Дніпрі буде спостерігатися у 05:11, а захід можна побачити у 20:21.

У цей день вшановується пам'ять Івана Багатостраждального. У минулі часи В цей час топили бані, парили віники з трав і квітів, щоб змити з себе втому.

У народі говорили: "Хоча в липні й душно, й спекотно, але розлучатися з ним шкода". За народними прикметами, якщо липень був спекотний, зима буде морозною.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , на Дніпропетровщину обрушилася негода, з-за цього постраждали будинки і попадали дерева.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у понеділок, 1 липня, в столиці Грузії Тбілісі стався землетрус магнітудою 2,9.