На Дніпропетровщині небайдужий чоловік врятував життя дитині, яка почала тонути.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

Під Дніпром на пляжі Афіни на Блакитних озерах, район лівобережжя Кам'янського під час купання маленький хлопчик почав тонути і захлинатися. Перехожі виявили його вже без ознак життя. Небайдужі кинулися рятувати малюка, адже всі розуміли, що рахунок в даному випадку йде, буквально — на секунди. Хлопчикові на вигляд було 8-10 років.


Дніпряни почали реанімувати хлопчика, так очевидці протягом 10-15 хвилин надавали допомогу дитині. Незабаром приїхала швидка допомога, і заходи продовжилися вже у машині. Після 40 хвилин намагань медиків дихання було відновлено.


"Основний внесок у порятунок дитини, вніс цей чоловік у жовтих шортах, асистувала йому дівчина. Але на жаль вона не потрапила в кадр", — пише Данило Іванов в Facebook спільноті Типовий Дніпродзержинськ.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, що у Русанівському каналі рятувальники знайшли тіло чоловіка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Студенок Ізюмського району на Харківщині загинула дитина.