Літо - це та пора, яку чекають усі, і дорослі і малі, це час коли потрібно засмагати і купатися, радіти сонечку і насолоджуватися життям. Але багато хто забуває про безпеку на відпочинку.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі чоловік під час відпочинку на баржі ледь не помер. Він засмагав на Набережній Заводській, біля річпорту і заснув внаслідок чого, впав у воду.


Потопаючого помітив рибак, що пропливав повз. Він одразу ж кинувся на допомогу і витягнув його з води.

На місце події прибула бригада швидкої допомоги, вони госпіталізували чоловіка без свідомості в лікарню імені Мечникова. Після маніпуляцій докторів він прийшов в себе.

Нагадаємо, що у Русанівському каналі рятувальники знайшли тіло чоловіка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Студенок Ізюмського району на Харківщині загинула дитина. В одну мить лід тріснув і хлопчик провалився у воду.